0478/31.95.70

evy@purehealthymom.be

Dinsdag tem vrijdag 14u tot 19u

Tijdens deze massage worden de reflexzones in de voet gemasseerd. Deze zones komen overeen met een aantal punten in het lichaam zoals organen, weefsels en spieren.

De Chinese voetmassage wordt uitgevoerd met een heerlijk geurende massage crème, een houten massage stick en mijn handen. Afvalstoffen worden afgevoerd zodat je minder kans krijgt om ziek te worden. Bij deze massage is het belangrijk voor herhaling, dus bv 1 x per maand. Ook heel belangrijk is nadien water te drinken.

Mensen die koorts hebben, een ontsteking in de voeten of onderbenen, kanker, hoge bloeddruk, of bij de 1ste trimester van zwangerschap, wratten, huidinfecties, spataderen kunnen NIET gemasseerd worden! U kan wel komen genieten van een verzorgende voetmassage indien u geen ontstekingen of infecties/wonden hebt.

Tijdens de behandeling kan er reacties komen, bij transpireren en ernstig koud gevoel dan dien ik de behandeling te stoppen, als dit over is kan ik gewoon rustig overschakelen naar een zachte massage.

Na de massage zal u zich ontspannen voelen, rustiger en beter slapen, meer naar toilet moeten, soms misschien hoofdpijn of misselijk zijn maar daarom is het belangrijk om alle giftige stoffen uit je lichaam te laten en veel water te drinken!

Deze massage kost 55 euro