0478/31.95.70

evy@purehealthymom.be

Op afspraak: maandag tot vrijdag

Ik ben Evy, een gehuwde mama van 2 zonen. Na vele jaren in de verkoopwereld liep ik vast, fysiek compleet op. Sinds 2013 had ik bepaalde pijnklachten en begon ik te zoeken in de medische molen, maar helaas na tal van onderzoeken niks te vinden. Ik ging dagelijks werken, deed mijn huishouden, deed ook nog bepaalde dingen voor anderen maar vergat mezelf! Ik zei niet nee en ging door, want met een pijnstiller lukt het wel. Dat maakte ik mezelf wijs!

Herken jij dit?

Tot in 2018 ik naar een ander ziekenhuis ging en daar de diagnose Lipoedeem stadium 3 kreeg met aansluitend lymfeoedeem.

Opgelucht na zo lang zoeken en direct ook het “wat nu” verhaal?!

Ik ging mezelf op 1 zetten in mijn leven, nam enkele beslissingen en ging aan de slag met mijn verhaal te delen en mensen te inspireren!!

Het gaf me aanvaarding en kracht… ik haalde er positieve dingen uit waarmee ik nu andere mensen help! Mensen die het nodig hebben om even gehoord en gevoeld te worden! Ik voelde opluchting, boosheid en verdriet…. maar met een basis kon ik verder, dacht ik. Ik verdrong mijn gevoelens tot in 2019.

Ik koos iets voor mezelf en ik ging avondschool volgen en studeerde af als erkend zorgmasseur.

Behaalde diploma s en certificaten

  • Erkend zorgmasseur bij kanker -en pijnpatiënten, vzw zorgmassage via CVO Ninove en lid van het netwerk van Zorgmasseurs
  • Phyto therapie, GO4 Balance kruidendruppels en crèmes via Lieve Plasch
  • Chinese voetmassage alsook voetmassage voor mensen met ADHD, stress-release, cupping therapie, … via Zonnevlecht Opleidingen
  • Verdieping in aromatherapie via verschillende workshops