0478/31.95.70

evy@purehealthymom.be

Dinsdag tem vrijdag 14u tot 19u

Ik ben Evy en ik ben een zorgprofiel. Sinds 2013 had ik bepaalde pijnklachten en begon ik te zoeken in de medische molen, maar helaas na tal van onderzoeken niks te vinden. Enkel de conclusie van Mevr. u moet vermageren en alles verdwijnt. Ik ging dagelijks werken, deed mijn huishouden, deed ook nog bepaalde dingen voor anderen maar vergat mezelf! Ik zei niet nee en ging door, want met een pijnstiller lukt het wel. Dat maakte ik mezelf wijs! Tot in 2018 ik naar een ander ziekenhuis ging en daar de diagnose Lipoedeem stadium 3 kreeg met aansluitend lymfeoedeem.

Ik voelde opluchting, boosheid en verdriet…. maar met een basis kon ik verder, dacht ik. Ik verdrong mijn gevoelens tot in 2019, ik koos iets voor mezelf en ik ging avondschool Zorgmassage volgen en studeerde af als erkend zorgmasseur voor zorgprofielen.

Met in 2020 begin van een fysieke burn-out, waar ik vastliep en me leeg voelde. Dat was het resultaat van jaren doorgaan en door de diagnose viel het doek ineen. Vanaf 2021 zet ik mij graag in voor zorgprofielen, zowel met fysieke als mentale emotionele klachten.

Ik voelde meer dan ooit dat ook al krijg je een diagnose het leven niet stop moet gezet worden. Gewoon je leven op een andere manier gaan leven, in rust en balans!

Naast een zorgprofiel ben ik ook een gehuwde mama van twee zonen, hou ik van de natuur, creatief bezig zijn en spiritualiteit. Volop genieten van elke dag!

Behaalde diploma s en certificaten

  • Erkend zorgmasseur bij kanker -en pijnpatiënten, vzw zorgmassage via CVO Ninove
  • Phyto therapie, GO4 Balance kruidendruppels en crèmes via Lieve Plasch
  • Chinese voetmassage alsook voetmassage voor mensen met ADHD via Zonnevlecht opleidingen
  • Stress release, moxa therapie, EFT (Emotional Freedom Technique), energetisch lichaamswerk

Ik ben nog steeds bezig voor verdiepen in nieuwe cursussen en/of workshops…