0478/31.95.70

evy@purehealthymom.be

Op afspraak: maandag tot vrijdag

De kracht van Moeder Natuur kan je aanschouwen op verschillende manieren.

  • Essentiële oliën van De Groene Linde
  • Massage crèmes en kruidendruppels (phyto) van Go4Balance
  • Magnesium producten van Zechsal
  • Supplementen van Energetica Natura

Je kan al deze producten terugvinden in de praktijk. Ik kan je hiermee begeleiden en ondersteunen, ik kies dan ook voor producten waar ik zelf 100% achter sta. Een persoon voelt zijn eigen lichaam maar soms weet je zelf niet goed wat je wil of zoekt. Daarom maak ik gebruik van mijn nodige kennis en documentatie om jouw te helpen met gezondheidsadvies.

Lavendel die je kan helpen om rust te vinden, maar ook een goede huidverbetering geeft. Pepermunt die je een boost, een opkikker geeft. Citroen helpt bij je luchtwegen en desinfecterend werkt.

Maar ook onze Phyto therapie die je kan ondersteunen bij rust, stress, je hormonen in balans brengen, je concentratie verbetert.

De magnesium die je helpt bij spierkrampen, je vermoeidheid aanpakken, helpt bij gewrichtsklachten en je ook helpt bij dipjes en depressie.

Dit waren al enkele leuke weetjes….

Ik maak ook gebruik van de ITOVI, dat is een klein apparaatje dat gemakkelijk in je hand past. Het kan jou in enkele minuten vertellen waar je lichaam om vraagt. Deze zendt korte signalen, frequenties uit waarop je lichaam regeert. Uit de reacties van je lichaam haalt deze scanner de ondersteunende essentiële oliën die voor jou op dat moment van toepassing zijn. Het geeft je inzicht waar jou lichaam ondersteuning nodig heeft, zowel fysiek als emotioneel.  Na de scan krijgt u een  toegezonden via email.

Voor het advies kijk ik naar de klachten en noden van de klant, we bekijken waar we jouw het beste mee kunnen ondersteunen en begeleiden.

Het consult inclusief scan kost 40 euro (30min), de scan alleen kost 15 euro