0478/31.95.70

Op afspraak!

Magnesium is een belangrijk sleutelmineraal voor ons lichaam en het ondersteunt 350 processen in ons lichaam. Dit mineraal bevordert ons op verschillende manieren en het bestaat dan ook in verschillende vormen.

  • goed voor onze spieren en gewrichten
  • goed bij slaapstoornissen
  • goed bij stress
  • goed voor rusteloze benen en krampen in de benen
  • goed bij depressie, angsten en burn-out
  • goed voor mensen die veel of intensief sporten
  • goed voor hart en bloedvaten en hoge bloeddruk

Een heel belangrijke…. het brengt ontspanning in je lichaam!

Ik werk met de zuivere magnesium van Zechsal, die ik ook te koop aanbied in de praktijk.

Magnesium bestaat in olie, gels, badkristallen, poeder en druppels voor inname maar in onze massage gaan we gebruik maken van olie of de gel. Deze massage word toegepast op de achterzijde van het lichaam… de rug, benen en voeten. De gel vorm kan misschien wat plakkerig aanvoelen dit verschilt van persoon tot persoon, wij raden dan ook aan om bij thuiskomst u even douchen of te wassen.

Het is een zachte massage met doorlopende bewegingen, bij het eerste contact kan dit een verwarmend effect hebben of lichte tintelingen. Dat is de opname in het lichaam, indien het niet fijn aanvoelt word dit direct met warme compressen even aangepakt zodat de ontspanning verder kan gaan.

Opgelet! Deze massage kan niet doorgaan als u wonden hebt of op pas geschoren benen omdat dit niet aangenaam zal aanvoelen door het prikkend en licht pijnlijk gevoel.

Duurt ongeveer 45 minuten en kost 55 euro

ABONNEMENTSFORMULE

6 maand = elke maand een massage naar keuze voor 330 euro en krijg de 7de maand een massage erbij!

Klik hier op de link en ga door naar de betaling, bij het ontvangen van betaling bezorg ik je een antwoord en vanaf dan kan je u eerste afspraak inboeken!!

https://webshop.purehealthymom.be/product/abonnementsformule-45min-massage/