0478/31.95.70

evy@purehealthymom.be

Dinsdag tem vrijdag 14u tot 19u

Holistic Pulsing laat je heerlijk ontspannen en brengt je dichter bij jezelf . Tijd nemen voor jezelf, even op adem komen en alle stress en spanningen van je af laten glijden…

De zachte kracht van holistic pulsing brengt de natuurlijke stroming in je lichaam terug op gang, zodat je daarna helemaal ontspannen en met vernieuwde energie verder kan. Het zijn ritmische wiegbewegingen aangevuld met strekbewegingen, die steeds herhaald worden.

Want ons lichaam bestaat uit 80% water en dus via deze techniek laten we afvalstoffen vrij, betere doorbloeding en een verbetering voor het lymfestelsel.

Vrijwel iedereen kan genieten van een Holistic Pulsing 

  • in de eerste plaats om heerlijk te ontspannen en tot rust te komen. De golvende beweging van de pulsen zorgt ervoor dat alle in het lichaam opgeslagen stress beetje bij beetje losgemaakt en afgevoerd wordt.
  • door de wiegende en rustgevende puls bewegingen heeft het een positieve invloed op rug-, nek-, en schouderklachten. Het is daardoor een ideale aanvulling op kinesitherapie en kan ook preventief helpen om deze klachten te beperken.
  • bij overbelasting en burn-out het helpt je om terug je grenzen te gaan voelen en te kunnen aangeven, om terug te leren ontvangen in plaats van enkel te geven. Het helpt bij mentale en emotionele problemen zelfs bij angst problemen.
  • ter ondersteuning van genezingsprocessen (langdurige ziekte, fysiek trauma, kanker, …) het herstelt op een zachte en aangename manier het contact met je lichaam, met respect voor wat is. Het bevordert lymfedrainage en bloedcirculatie, wat het zelfhelend vermogen van het lichaam ten goede komt.
  • tijdens de zwangerschap en in de eerste maanden na de geboorte is een unieke ervaring die de band tussen moeder en kind versterkt. Het is wellicht de enige massagevorm die mama en baby samen kunnen ontvangen (baby ligt op de buik van mama tijdens het pulsen).
  • kinderen kunnen enorm genieten van de speelsheid van de pulsen en van het bewogen ‘worden’. Ook voor hen werkt deze ‘wiebelmassage’ heel erg ontspannend en brengt hen tot rust.
  • bij ouderen die de wiegende puls bewegingen als een positief, mobiliserend effect ervaren op de gewrichten, waardoor verstijvingen kunnen verminderen en spieren ontspannen.

Je blijft aangekleed op de behandeltafel en kan gewoon genieten! Nadien voldoende water drinken word aangeraden.

De behandeling kost 55euro