0478/31.95.70

evy@purehealthymom.be

Op afspraak: maandag tot vrijdag

Holistic pulsing helpt je bewust te worden van de beperkingen die je hebt in je onderbewustzijn. We geloven onze eigen waarheid, overtuigingen en herinneringen die voor komen van uit het verleden. Dit belemmert je soms om veranderingen toe te laten.

  • je mag plaatsnemen op de behandeltafel met je kleding aan (draag bij voorkeur losse gemakkelijke kleding.
  • in de eerste plaats om heerlijk te ontspannen en tot rust te komen. De golvende beweging van de pulsen zorgt ervoor dat alle in het lichaam opgeslagen stress beetje bij beetje losgemaakt en afgevoerd wordt.
  • door de wiegende en rustgevende puls bewegingen heeft het een positieve invloed op rug-, nek-, en schouderklachten. Het is daardoor een ideale aanvulling op kinesitherapie en kan ook preventief helpen om deze klachten te beperken.
  • bij overbelasting en burn-out het helpt je om terug je grenzen te gaan voelen en te kunnen aangeven, om terug te leren ontvangen in plaats van enkel te geven. Het helpt bij mentale en emotionele problemen zelfs bij angst problemen.
  • ter ondersteuning van genezingsprocessen langdurige ziekte, fysiek trauma, kanker,  het herstelt op een zachte en aangename manier het contact met je lichaam, met respect voor wat is. Het bevordert lymfedrainage en bloedcirculatie, wat het zelfhelend vermogen van het lichaam ten goede komt.
  • kinderen kunnen enorm genieten van de speelsheid van de pulsen en van het bewogen ‘worden’. Ook voor hen werkt deze ‘wiebelmassage’ heel erg ontspannend en brengt hen tot rust.
  • bij ouderen die de wiegende puls bewegingen als een positief, mobiliserend effect ervaren op de gewrichten, waardoor verstijvingen kunnen verminderen en spieren ontspannen.
  • op het einde van de behandeling, kan je ongeveer 15min genieten van basis voetmassage om te gronden en los te laten of een nabespreking van 15 min.

Holistic pulsing is niet voor iedereen geschikt, dus bv niet voor mensen met hart en vaatziekten, hoge bloeddruk, infecties of evenwichtsproblemen, gehoorproblemen, artrose of hernia….

Ik voel in waar jij nood aan hebt en maak dan een combo van holistic pulsing en healing.

Voldoende water drinken na een sessie is aan te raden!

Holistic Pulsing 45 min = 55euro (incl intake)